Blogger Template by Blogcrowds

Jurnal

(poza de Barry Green)

În Ziua Domnului: viziunea iadului interior în care ne aruncă lipsa iubirii Lui Hristos!

Pe acasă:
greutatea unui semn de întrebare: sunt oare "acasă"?


Citesc:
"Facing East" (Frederica Mathewes-Green)

O întâlnire de suflet: sâmbătă seara, după vecernie, am întâlnit chipul Lui Hristos într-un străin! R. era şi ea cu mine (certitudine că nu mi-am închipuit, că nu a fost totul o creaţie a imaginaţiei mele) şi amândouă am simţit prezenţa vie a Lui Hristos.

În laborator: foarte mult timp petrecut cu şeful meu! Deşi acest timp a implicat foarte multă muncă, mi-a deschis şi o mică fereastră spre intimitatea sufletului celui care îmi este şef! Ce minune şi tremur sufletesc când astfel de ferestere ni se deschid.

Bucuria: când am aflat o minunată întâmplare din viaţa sfântului atât de drag mie, sfântul Ioan Maximovici. În perioada petrecută în Shanghai, sfântul se ocupă printre altele şi de copiii orfani ai străzilor. Cu mare dragoste îi lua de pe străzi şi îi ducea să fie îngrijiţi în diferite orfelinate. Într-o seară pe când aducea noi copii într-un orfelinat, femeia care îl ajuta la îngrijirea copiilor i-a reproşat că aduce mult prea mulţi copii şi le lipsesc resursele pentru a îi hrăni şi a îi îngriji. Sfântul atunci a întrebat-o de ce are nevoie pentru a îi hrăni. Femeia a răspuns că deşi le lipsesc multe, cel mai mult ar avea nevoie de făină de ovăz, pentru a pregăti micul dejun pentru copii. După cum mărturiseşte femeia, sfântul şi-a petrecut întreaga noapte rugându-se şi bătând metanii. A doua zi dimineaţă la uşă a sunat un domn care dorea să doneze făină de ovăz pentru orfelinat!

Dau Slavă Domnului:
pentru dezvăluirea neputinţelor mele. Of, nu e plăcut deloc (zice ego-ul).......mie mi-e tare bine (zice sufletul)!

6 comments:

am alnsat o invitatie la un dar...daca ti se pare de fokos, astept sa imi confirmi la http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/03/dar-de-la-dardindar.html

12 martie 2009, 08:13  

foarte frumoasa postare.
e adevara ca e frumos cand cineva ni se arata si sub alta fata decat cea pe care o stiam. spune multe despre el si despre noi.

13 martie 2009, 09:29  

Frumos articol...Felicitari!


irina

14 martie 2009, 11:45  

Loredana, Irina, va multumesc pentru cuvintele frumoase!

Domnul sa va binecuvanteze!

14 martie 2009, 18:30  

pana cand vom afla la cine va ajunge cartea oferita de mine, te invit sa frunzaresti un pic prin ea..imagineaza-ti ca esti in biblioteca sau la librarie…incepand cu 16 martie, pana la finalul concursului, postez zilnic cate un fragment…pe urma las castigatorul sa o faca…astazi te intampin si cu paine…facuta de mine…http://adriana-dardindar.blogspot.com/

17 martie 2009, 23:22  

Adriana, foarte frumoasa ideea!

Iti multumesc pentru invitatia in biblioteca ta virtuala!

19 martie 2009, 06:05  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire